Top

Snowboard Maskers Full Frontal

Snowboard Maskers Full Frontal


Een wintersport zoals snowboarden heeft een heleboel fans in binnen- en buitenland. Dat komt omdat het een avontuurlijke, uitdagende en grensverleggende hobby is waarvan je intens kunt genieten. Slechte weersomstandigheden kunnen dat genot wel eens onder druk zetten, tenzij je daar goed op bent voorbereid.


De allerbeste voorbereiding begint natuurlijk bij je snowboard uitrusting. Die moet afgestemd zijn op weersomstandigheden die kunnen variëren tussen stralend zonnig, druilerig vies en ijzig koud. Het lichaamsdeel dat het meeste te lijden heeft is natuurlijk je gezicht. Als dat niet goed beschermd wordt, hebben de weersomstandigheden vrij spel en is de snowboard lol wat eerder afgelopen dan gepland. 


Onze snowboard maskers full frontal zijn de kampioenen voor wat betreft bescherming van het gezicht. Dat komt op de eerste plaats omdat deze schitterende wintersport maskers het gehele gezicht bedekken en daardoor geen stukje huid meer overlaten voor de elementen. Het tweede grote voordeel is dat deze ski maskers gemaakt zijn van neopreen.


Neopreen is een heel flexibel materiaal dat in combinatie met de klittenbandsluiting zorgt voor een perfecte pasvorm. Hierdoor kun je er ook een skibril en skihelm op dragen. De belangrijkste eigenschappen van neopreen zijn echter de isolerende en waterafstotende kwaliteiten. Die zorgen ervoor dat deze snowboard maskers warm en comfortabel zitten. Je hoeft niet bang te zijn voor overmatig zweten, omdat neopreen luchtdoorlatend is.