Top

Snowboard Maskers Exclusive

Snowboard Masker Arctic Hunter
Nieuw
Snowboard Masker Camouflage

Snowboard Masker Camouflage

€ 21,95
Snowboard Masker Splash
Nieuw

Snowboard Masker Splash

€ 21,95
Snowboard Masker Supreme

Snowboard Masker Supreme

€ 21,95

Snowboard Maskers Exclusive


Miljoenen mensen over de hele wereld zijn ski of snowboard fans en kijken het hele jaar uit naar hun wintersportvakantie. Die vakantie moet natuurlijk perfect zijn en vervelende weersomstandigheden kunnen roet in het eten gooien. Helaas heb je geen invloed op het weer, maar je kunt er natuurlijk wél alles aan doen om die invloed zo klein mogelijk te houden.


Dat lukt alleen als je ervoor zorgt dat je wintersportuitrusting voldoende bescherming biedt tegen de wat mindere weersomstandigheden die je tegen kunt komen als je op je snowboard staat. Cruciaal daarbij is de bescherming van je gezicht, omdat dit het lichaamsdeel is dat het meeste last heeft van onverwachte wind- en sneeuwvlagen.


Daarom zit je ook helemaal goed als je kiest voor een van onze snowboard maskers exclusive. Het valt niet te ontkennen dat de prints van deze wintersportmaskers magnifiek zijn, maar het gaat in feite om de beschermende kwaliteiten van deze ski maskers en die mogen er beslist zijn!


Al onze snowboard maskers zijn vervaardigd van neopreen, een materiaal dat ideaal is voor snowboarders en andere wintersporters. Dat komt op de eerste plaats omdat dit materiaal waterafstotend is en je gezicht beschermt tegen guur weer. Neopreen is bovendien luchtdoorlatend, zodat je niet bang hoeft te zijn voor overtollig transpireren.


De snowboard maskers exclusive danken hun naam aan twee bijzondere features hebben. Op de eerste plaats is dat de aluminium neusclip die je kunt verstellen zodat een seal gevormd wordt. Hierdoor beslaan de glazen van je skibril niet. De high-tech luchtfilters zijn bedoeld voor díe mensen die wat gevoeliger zijn voor de soms ijzig koude berglucht.