Top

Snowboard Maskers Basic

Snowboard Masker Camouflage Basic
Nieuw
Snowboard Masker Crusader

Snowboard Masker Crusader

€ 19,95
Snowboard Masker Speed Devil
Nieuw

Snowboard Masker Speed Devil

€ 19,95
Snowboard Masker Spikes

Snowboard Masker Spikes

€ 19,95
Snowboard Masker Vlammenzee

Snowboard Masker Vlammenzee

€ 19,95
Snowboard Masker Zwart
Nieuw

Snowboard Masker Zwart

€ 19,95

Snowboard Maskers Basic


Snowboarden en eigenlijk alle wintersporten zijn hobby’s die door miljoenen mensen gedeeld worden. Het is spannend, uitdagend en het vergt veel van je uithoudingsvermogen. Je krijgt er echter ook een boel voldoening voor terug. Het enige wat je niet in de hand hebt, is het weer. Dat kan grandioos meewerken, maar ook een eersteklas spelbederver zijn.


Gelukkig kun je de invloed van ongunstige weersomstandigheden minimaliseren als je met een goed doordachte en professionele wintersportuitrusting de piste op gaat. Beschermende kleding is daarbij een must en een snowboard masker speelt daarin een belangrijke rol. Je gezicht is het enige deel van je lichaam dat blootgesteld is aan gure wind of onverwachte sneeuwvlagen. Een degelijk wintersportmasker zal daarom de tijd die je op de piste doorbrengt fors verlengen.


Een ski masker kan nóg zo’n vette print hebben, als het je gezicht niet afdoende beschermt, kan dat je snowboard plezier flink vergallen. Onze snowboard maskers basic combineren beide zaken: je hebt de keuze uit een heleboel gave prints, maar de beschermende werking is ook dik in orde.


Een keyroll bij onze wintersport maskers wordt vervuld door het neopreen materiaal waarvan deze basic ski maskers zijn gemaakt. Je zou neopreen bijna een wondermateriaal kunnen noemen. Het is waterafstotend en isolerend, zodat een neopreen masker warm zit en bescherming biedt tegen wind en natte sneeuw. Een goede eigenschap van neopreen is ook nog eens dat het luchtdoorlatend is, wat transpiratie tot een minimum beperkt.


Snowboard maskers basic beschermen de onderkant van je gezicht. Door het elastische materiaal en de klittenbandsluiting sluiten deze wintersport maskers perfect aan op je hoofd. Hierdoor kunnen ze altijd gecombineerd worden met een muts, helm en/of skibril.