Top

Baardmutsen

Octopus Muts Blauw

Octopus Muts Blauw

€ 19,95
Octopus Muts Groen

Octopus Muts Groen

€ 19,95
Octopus Muts Zwart

Octopus Muts Zwart

€ 19,95
Riddermuts Zwart

Riddermuts Zwart

€ 19,95

Baardmutsen


Besneeuwde bergen, winterse taferelen, wintersport, kou, snowboarden en sneeuw horen bij elkaar. Aan die kou en sneeuw valt niet te ontkomen. Dat wil je ook helemaal niet, anders was er geen piste om vanaf te denderen. Je kunt je echter wél wapenen tegen die vrieskou en ijzige sneeuwbuien.


Bij winters weer wordt traditioneel gezien meteen gedacht aan een dikke, gebreide wollen muts die de bovenkant van je hoofd beschermt tegen de kou. Gelukkig zijn snowboarders niet zo traditioneel ingesteld, want er zijn tegenwoordig oneindig veel leukere wintersport mutsen die jou beslist laten opvallen op de piste.


We hebben het dan over die heerlijk maffe baardmutsen of octopus mutsen uit onze collectie. Ze zitten nog warmer, comfortabeler en behaaglijker dan een traditionele muts, omdat zo’n octopus muts je hele hoofd bedekt. Inclusief de riddermuts zijn alle baardmutsen gebreid van een uitstekende kwaliteit zware wol. Het is een beetje open deuren intrappen als je ziet hoe ingewikkeld de constructie van zo’n octopus muts is, maar uiteraard zijn alle modellen handgemaakt.


Handmatig wassen met warm, maar beslist niet heet water houdt jouw baardmuts in goede staat. Knijp hem na het wassen voorzichtig uit.